De bästa sex månaderna i mitt liv

Idag blir min lilla älsklingsprins sex månader! Måste klyshigt nog säga att tiden flyger. Tror inte man förstår hur fort det går innan man har en liten. Och oj vad mycket som hänt på det här halvåret.



Från att ha legat nästintill orörlig i mammas armar så är nu Amadeus en nyfiken, stadig och mycket glad liten kille. Han har liksom blivit en liten person och man kan redan nu se tendenser till personlighetsdrag.

Även om han fortfarande är en stor observatör som länge länge kan sitta och titta på sin omgivning, så vill han nu mer och mer bli en del av den värld han ser omkring sig. Detta innebär att allt, precis allt, ska undersökas, kännas på och stoppas i munnen.



Ljuden han ger ifrån sig har blivit mer nyanserade och vissa fraser man säger får honom att reagera på ett visst sätt, precis som om han förstår vad orden betyder.

Inga tendenser till krypande ännu, men snurra runt kan han, liggandes på mage. Och han sprattlar gärna med både armar och ben, som om han tror att detta ska ta honom framåt. Balansen blir bättre och bättre och med lite stöd kan han sitta själv korta stunder.



En sak är klar, det är en cool liten kille vi har. Han är sällan ledsen och att han skriker högt är extremt ovanligt. På föräldrautbildningen vi gick under graviditeten blev vi ombedda att föreställa oss vår bebis skrikandes - detta för att få en realistisk bild av föräldraskapet. Men lilla Deus bara levererar solskensleende på solskensleende. Han är onekligen en glad liten pojke som gläder sin omgivning med sin charm, utstrålning och lugna personlighet.



Can't wait to spend my life watching you grow up, my beautiful beautiful love

Kommentarer
Postat av: D

Så många fina ord och en så fin kille!

2010-06-30 @ 22:54:31
Postat av: Jemima

fiint!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback