Faster. Igen!

Jag har ännu en gång blivit faster till en söt liten flicka. Så fin så fin...Grattis Marcus, Frida och Molly! Det gjorde ni bra!
(Bild från
Frippans blogg)

Tack...

...för alla era fina kommentarer på mitt kollaps-inlägg. Det värmde ska ni veta, och på något mirakulöst sätt så mår jag nästan helt bra igen. Så, tack igen!! :)

En plats i solen

Igår kom plötsligt inspirationen över mig, så jag åkte till Plantagen och valde ut lite fina blommor, för att sedan tvinga mina totalt ogröna fingrar att gräva i jord och förvandla vår tidigare skräpiga balkong till en riktigt fin plats i solen.

Ps. Bilden längst ner till höger visar Mischas plats i solen ;)


Tillflykt

Mitt i allt som händer längtar jag något otroligt efter sandstrand, sol, bad, shopping, vacker natur och god mat. Tur då att resan till Spanien är bokad!! Det blir en vecka på Mallis och en vecka i Barcelona med Ranov. Den här fräscha lägenheten blir vårt hem under Barcelonaveckan.


Bilder från lodginginbarcelona.com

If the rain must fallKollaps

Vet inte vad som hände, vem som drog ur kontakten, eller hur allt plötsligt blev så mörkt. Har visserligen trappat ner min medicin succesivt under det senaste halvåret, men det har ju gått bra. Fram till förra veckan. Praktiken, med all frustration och alla stretande försök, tog slut. Jag andades ut. Hela påsken faktiskt. När det sedan var dags för föreläsningssalen igen, gick det inte att andas in. All kraft var slut. Jag försökte peppa, försökte motivera, försökte försökte försökte. Tills också försöken tog slut. Jag känner igen situationen och hela jag skriker att jag inte vill tillbaks!! Flashbacks från det värsta året i mitt liv slår emot mig och jag tänker "inte igen". Medicinen ligger i skåpet, inger en viss trygghet. Som en flytväst om båten inte håller. Men jag vill inte backa. Vill framåt, vill bort från pillrena, hur gott de än gjort mig. Om jag bara visste hur.

Rödtott?

Jag funderar på att bli rödtott. Något i stil med Debra Messing. Älskar verkligen hennes hårfärg!
Vad tror ni?

Bild: The Sun

Top Floor so far

Rummet på tredje våningen tar mer och mer form.
Återstår gör TV-bänk, fåtölj nr 2, ett par
Fatboy's och lite lull-lull.


Vassnes.se

Vidar har skapat en hemsida där hans foton finns till allmänt beskådande. Nedan visas ett smakprov.


Back to the books

Sista praktikdagen avklarad och visst känns det onekligen lite konstigt att veta att morgondagen inte innebär något IndustriForum. Konstigt, men samtidigt skönt. Tycker jag gjort mig förtjänt av lite ledigt nu. Praktiken blev kanske inte riktigt som jag tänkt mig, men mycket beror troligen på att jag redan första veckan ganska drastiskt bytte inriktning på mitt framtida yrkesval och upptäckte att det jag vill göra går åt ett annat håll än vad mitt praktikföretag sysslar med.

Med detta sagt så har jag ändå haft tolv matnyttiga veckor på IF, och jag tror jag lärt mig mer än vad jag nu kan se. Nästa vecka drar skolan igång igen, och jag är riktigt laddad. Närmast på agendan ligger ett åtta veckors projektarbete. Men detta får jag återkomma till lite senare. Nu ska jag bara njuta. Av solen, ledigheten och, imorgon, Molly.

Ciao.

Uppsala-la

Jag var ju i Uppsala förra helgen för bland annat gymnasieåterträff och middag med HSB-tjejerna. Eftersom jag blivit bortskämd med en privatfotograf (alias Vidar), som den här gången var iväg på annat håll, så blev det inte mycket bilder. Men några små ljusglimtar av helgen lyckades jag iaf fånga. Håll till godo:)

Ps. Den lilla trulsan på första bilden ska jag få rå om en hel dag nu i veckan! Längtar!!Nya vägar

Nu är det klart och jag behöver inte längre hålla tyst!! Efter en process på ett par månader är det nu klart att jag kommer hoppa av min utbildning för att börja jobba. Det hela blev klart igår, och jag är nog den som är mest förvånad över att ha fattat ett sådant beslut. Jag har under det senaste halvåret funderat mycket på min utbildning och har i och med praktiken känt att den inte ger mig det jag från början trott. När jag så för några månader sedan började dra i en tråd, hade jag aldrig trott att det faktiskt skulle leda till det jobberbjudande som nu är ett faktum och som jag bara inte kan tacka nej till... *iiiih* Jag får i nuläget inte avslöja så mycket, men det rör sig en dröm som jag länge haft. Det hela kommer att involvera en flytt och en rejäl omställning på många olika sätt. Gah, det är svårt att inte säga för mycket...

Nåväl, i glädjen över allt detta nya kan jag ändå inte låta bli att känna lite vemod över att helt plötsligt lämna det trygga och på många sätt bekväma plugglivet. För att inte tala om alla goa vänner jag samlat på mig under de två åren här i Jönet. Jag hoppas och tror att vi ändå kommer lyckas hålla kontakten trots att jag och Vidar ger oss av på nya vägar. Sedan har vi faktiskt några månader kvar innan det bär av, så vi får ta vara på den sista tiden i sköna Jönet.

Ps. Jag sa ju det. Att jag skulle få jobb. ;) För dig som inte kan hålla dig, läs mer
här.