Norgebesök

I helgen har Husbands bror med familj varit och hälsat på. Eftersom vi inte setts på nästan två år, var det för barnen nästan som att ses för första gången. Men där fanns varken språkförbistringar eller kulturkrockar. Amadeus och lilla Mathea hittade varann direkt, och har busat för fullt hela helgen. Det var jättemysigt att ha hela familjen här, men imorgon drar de vidare, och jag själv påbörjar min sista jobbvecka innan semestern, som nu börjar kännas väldigt efterlängtad.
 
Hoppas ni också haft en fin helg!
 
 

Amadeus-dagen

Idag har vi firat att Amadeus inofficiella namnsdag. Tyvärr har han inte fått plats i den ordinarie almanackan, men svenskanamn.se har ändå valt att göra den 3 juli till Amadeus-dagen. Eftersom denna infaller är på tisdag i år, så valde vi att fira lite idag istället. 
 
Vi var och köpte en studsmatta igår, som Husband byggde upp när lillen krypit till kojs. Gissa om han blev överraskad imorse?!
 
Först var det visst lite läskigt, så han ville hålla mamma i handen, men det dröjde inte många sekunder innan han flög omkring som en liten studsboll på mattan.
 
På eftermiddagen firade vi med glassfyllda muffins.
 
...och några småpresenter. Lyckan i ögonen när han ser att det är en bil i paketet. Oslagbar!
 
Underbara unge, vi älskar dig bara mer och mer för varje dag. Du ger oss så mycket glädje och kärlek och fyller våra liv med värme. Den största lyckan i livet är att få vara dina föräldrar