Fyra erfarenheter från ultraljudet

  • Det är ett livat litet Pyre jag har i magen
  • Beräknad födelsedag Annandag jul...
  • Klet på magen är inte trevligt
  • Personalen på Ryhov snäser åt dig om du frågar efter barnets kön

Första bilderna!


Bakdag

Idag har Mischa och Matte bakat. Mischa läste recept och provsmakade så skötte jag resten:)


Inte bara bullar

Har blivit lite dåligt med blogginlägg - jobbar nämligen typ jämt nowadays:) Det sjuka är att det finns många som har det värre - som springer mellan hotellen och således jobbar upp till 16-timmarspass(!) Well, well, bokningarna dräller in till Scandic, och det är ju ett angenämt problem;)

Vad gäller graviditeten så är jag nu inne i vecka 16, och jobbkläderna har blivit för små(...) så jag får improvisera lite med gummisnoddar, säkerhetsnålar och privata kläder för att det ska funka. Springandet upp och ner för trappor har jag till stor del fått byta ut mot hissturer, då konditionen verkar dala i takt med att blodmängden i kroppen ökar. Försöker dock hålla igång så mycket som möjligt för att inte slappa ihop helt.

Nu syns det iaf definitivt att jag är gravid. Tycker jag. Vissa sneglar dock fortfarande misstänksamt på magen och undrar säkert om det blivit lite för mycket semestergodsaker. Kanske man ska satsa på en sån här ursnygg t-shirt (not...) ? Eller kanske en med texten "Inte bara bullar"...

Tribute to MJ

Är nog inte många som missat detta, men det är ju såå coolt att jag bara måste blogga om det,
jag också..:)


Vidar förbereder sig för papparollen...

...man måste ju veta vad barnen stoppar i sig...


Kändisspan

Mix Megapols artistjakt har varit i stan och av vissa anledningar har jag stött på både Johan Palm (lilla idolkillen), "give me a call"-Pauline och Daniel Breitholtz. Utan att gå in på några detaljer måste jag bara säga att den där Johan Palm verkar minst sagt märklig. Tror han jobbar hårt för att uppfylla alla kriterier som krävs för att accepteras som en rockstjärna med allt vad det innebär. I mina ögon förblir han dock den lilla killen med den hemska rösten och det gräsliga håret. Inte för att jag tror han bryr sig, hela Sveriges fjortistjejer verkar ju tråna efter grabben...

UL och slippery slippers

För alla nyfikna så är nu ultraljudet bokat. Exakt två veckor kvar idag. Ska bli riktigt spännande - alla säger ju att det är en sådan upplevelse. Hoppas bebisen är finare än varianten i babystrology'n här bredvid - den ser ju inte riktigt klok ut :) Men med så snygga föräldrar kan det ju inte bli annat än ett mästerverk. Hehe.

Ramlade förresten ner för källartrappan idag. Skulle hämta mat åt Mischa i mina slippery slippers. Halkade och åkte kana på ryggen hela vägen ner. Gick oväntat bra, ett skrapsår på armen och lite ont på sidan av ryggen - räknar med ett enormt blåmärke där så småningom... Undrar om jag borde kolla med barnmorskan så inte lilla Pyret råkade illa ut. Kanske ska ringa, just in case.

Åtta Ett

Eftersom omröstningen jag satte igång innan semestern slutade åtta ett till fördel för en blogg, kommer jag alltså inte att skriva något mer i jäsning-bloggen. Känns ganska skönt för mig själv också, att kunna fokusera på ett forum istället för två. Om ni vill fortsätta läsa om lilla pyrets historia så gör ni alltså det här.

Ps. Mammans mage har numera börjat växa synligt, men inte såpass att hon ser gravid ut, snarare småfet. Jättekul... Ds.

Preciosa España

Två veckors semester och en fotograf till make genererar gärna en hel drös med bilder.
Här kommer ett urval.

Relax på Mallorca


Barcelona tillsammans med RanovKonsert med U2 på Camp NouSom ni ser - en händelserik och skön semester. Nu väntar verkligheten och några veckors jobb innan nästa ledighet...

My place in this world

Hemma i Svedala och Jönkan igen. Tror jag aldrig tidigare upplevt det så skönt att komma hem som det var igår. Lägenheten kändes så fridfull, lugn och trygg och bara väntade tålmodigt på att vi skulle komma hem. Och det hela blev bara bättre med Mischas hemkomst. Nu är vi hemma igen, lilla familjen, alla nöjda, glada och trötta. Återkommer med bilder från semestern.