Någon som kan skicka lite värme?


Idag sitter jag med torgvantar på mig på jobbet. Detta trots att jag dragit upp temperaturen på kontoret till dryga 26 grader och stängt dörren för att inte spilla någon värme. Behöver jag säga att jag längtar efter våren?

Idag är för övrigt första dagen sedan jag började jobba som jag känner att jag faktiskt har kontroll och översikt över allt som ska göras. Den första tiden har varit minst sagt hektisk, det har redan blivit en hel del övertid. Efter en sådan period är det alltid skönt med en, om än minimini, paus för att i alla fall så smått hinna ikapp med åtminstone det ständigt växande mailberget. Men eftersom jag lätt blir rastlös och verkligen ogillar att sitta sysslolös, så är det hela egentligen ett ganska så angenämt problem.

Hoppas ni har en fin dag och att ni, till skillnad från mig, inte fryser fingrarna av er :)

Äntligen ett datum!Ordet dramaserie borde vara synonymt med Grey's Anatomy. För drama är det definitivt. I världsklass. Jag har sett mycket drama, men inget annat kommer i närheten. Det värsta med att fastna i en serie som denna är de långa uppehållen mellan säsongerna. Nu har jag i alla fall fått ett datum, så jag kan börja räkna ner. Four weeks to go!

När vintern är underbar


Vilken dag vi har haft! Klarblå himmel, nykommen pudersnö och en sol som generöst slösat värme på våra små näsor. En sån där dag då man bara inte kan sitta inne. Vi plockade fram pulkan och gav oss ut på en prommis i vårt vackra Kaxis, sen försökte jag och Deus oss på att göra snögubbe, men snön var, trots plusgrader, för svårformad. När vi rödrosiga kom hem parkerade vi i soffan och mumsade på te och kakor. Så, ja, jag får nog erkänna ändå - det finns dagar då vintern faktiskt är underbar.

Trettiotvå årsringar idag


Det har varit väldigt lite Trace på sistone, och ganska mycket annat. Känns lite som att jobbet tagit över mitt liv, men jag låter det vara så för tillfället, det ska nog lugna ner sig så småningom. Kände att jag i alla fall måste titta in och bevisa att jag faktiskt inte bara jobbar, utan hinner med en del annat också. Som att äta tårta. I alla fall på viktiga dagar som den här. Nyfriserad trettiotvååring som trivs mycket bra med livet!