Första resultatet på pottan!

 
Idag har Amadeus fått sätta in sitt första klistermärke i pott-träningsboken! Efter att har varit väääldigt skeptisk till hela sitta-på-pottagrejen så klädde han idag plötsligt av sig och bad att få sätta sig på toaletten. Efter att ha suttit där någon halvtimme fick han motvilligt lämna badrummet för att äta middag. Direkt därefter hamnade han på pottan, och det var då det hände. Första kisset! Han såg så nöjd ut, lilla vännen, när han märkte att det faktiskt kom något, och han lös som en sol när vi tömde innehållet i toaletten och han fick spola. Sen fick han då äääntligen klistra in det där första bilklistermärket i albumet som legat och väntat sedan i somras. Innan dagen tog slut hann det bli ytterligare två. Tror alla i familjen vuxit några centimeter av stolthet idag!
 
Ps. Ni som inte har barn och har svårt att se storheten i detta ögonblick...vänta ni bara :)

Sedan sist...

...har jag börjat jobba heltid. Som tur är Husband pappaledig två dagar i veckan, så även om jag saknar lillen nåt galet emellanåt, så vet jag att han har det mysigt hemma med sin pappa. Och det är faktiskt ganska skönt att inte behöva stressa ihjäl sig på jobbet...
 
...har jag gått från blondie till rödtott. Trivdes egentligen bäst som blond, men att springa till frisören stup i kvarten är inte min grej, så...red it will be. 
 
...har vårt badrum förvandlats - från sunkigt 70-tal till ljust, fräsch, och alldeles...underbart.
 
...har jag (av goda anledningar) gått från en aktiv mamma till en professionell soffliggare. Häromdagen när Amadeus undrade var pappa var och jag svarade att han låg i soffan, svarade lillen "Vad ska mamma göra ?" 
 
...har jag hunnit sakna bloggandet en del. Hoppas att jag kan hitta tillbaks till gnistan, och framför allt, lyckas trolla fram lite tid för detta mitt lilla fönster mot världen.
 
Måste också passa på att tacka alla er uthålliga läsare som, min frånvaro till trots, nästintill dagligen tittat in i hopp om att hitta något nytt. Ni är fantastiska!
 

Orsaken till min frånvaro...

...en lite svajig sommar och förhöst. Till våren blir vi fyra!!!