Första besöket

DSC00056.JPG

Igår fick jag för första gången träffa min lilla brorsdotter. Jag har varit sjuk en vecka och för att inte smitta ner det lilla livet har jag därför tålmodigt väntat...
Och, det var det värt! Världens sötaste lilla tjej som grimaserade och sprattlade ivrigt även i sömnen:) Och oj vad det var svårt att slita sig när det var dags att gå hem. Förstår att mamma och pappa är lyckliga över en så söt liten flicka!!

Huskvarna

Då var det klart. Papprena (alla femtiosju:) ) är påskrivna, besikningen klar, alla vinklar och vrår inspekterade och hemmakänslan på plats. Drömlägenheten är vår. Med utsikt över vättern, högt i tak och ett mysigt vindsrum en trappa upp. Visserligen krävs vissa justeringar innan drömmen är fullständig, men potensialen finns. Och med en snickarexpert till make så vet jag att drömmen är nära :)

 Lägger in ett par bilder så ni själva kan beskåda och se.
image88image89image90image91

I slutet av maj bär det av. Ansökningshandlingarna är levererade, arbetet uppsagt och lägenheten full av kartonger.
Tiden kvar i Uppsala är kort. Och det känns bra. Riktigt bra!

Molly

I natt blev jag faster. På riktigt. Faster till en liten Molly Teglund. Jättekul. Faster låter gammalt, äldre än moster faktiskt.

Gästskribent

Auhhh...*gäspar*. Oj, jag har legat lite snett i natt tror jag, får sträcka lite till på mig. Iiihhh...*gäsp igen*  Ska nog ta mig en bit mat om jag bara...åh, det var skönt. Klia lite under hakan också. Perfekt, hon lär sig. Hungrig, hungrig, spinner vidare och  *duns* ner på golvet. Tyst utanför dörren...smyger mig igenom springan... Inkräktare! Lägger mig platt, kryyyper saaakta framåt. Föremålet rör sig. Luktar råtta, det är råtta! Saakta framåt, ta sats med bakbenen...hopp!! Got you! Din elaking, du ska dö! Kastar upp i luften, biter och besegrar. Inkräktaren oskadliggjord. *Spott och fräs* päls i munnen. 
Sniff sniff...mmm, lever och anka...mmm...hungrig! Måste ha...

Någon kommer...jippie!! Äntligen morgon! Leeeka!!! Hopp hopp, lek med mig!! 
Äsch, inte på lekhumör. Jag går väl på lådan jag också då. Krafs krafs, *stink*, måste krafsa lite till. 
Spriiiinga runt runt, leeka leeka. Jaga bollar, snören och möss. Jippie, jag lever!! Nu! Matljud! Mjauu...jag vill ha! Åh, kyckling - bättre än lever. Kom igen! Skynda! Springer runt skålen. Slickar. Mmmm...
Mums gäsp och lek!

Mischas väg till maten.
 
 
DSC00086