Ej behandlat

Nähä, vaddå ej behandlat. Det var ju faktiskt nästan en månad sen jag skickade in ansökan!
Sedan dess har jag nästan dagligen gått in på den eminenta studera.nu-sidan för att kolla status. Jag vet ju egentligen att det dröjer någon månad innan första intagningsbeskedet, men på något sätt hoppas jag ändå att ansökan kunde byta status till "behandlas", "pågående" eller "på gång". Kanske kunde jag åtmistone få ett datum för när man planerar att byta status. Då skulle jag ju iaf inte slaviskt behöva gå in och titta varje dag. 

Nåja, antagen blir jag nog, förr eller senare. Men hela flytt-grejen skulle kännas så mycket mer verklig om jag visste att det i alla fall var på G. Kanske kan jag ringa antagningsfolket och trycka på lite. Sådär som jobbiga människor gör...

Gift

Det stinker nån konstig herrparfym på mitt kontor. Det är definitivt inte en av Vidars dofter, för dem känner jag mycket väl igen:) Nä, det här är nån stickande, jobbig lukt som envist inte vill försvinna. Jag har till och med, utan framgång, sprutat lukt-fräschör, sån där man har på toaletten. Inte utan att jag börjar undra om det är jag som luktar. Fast, hur skulle det komma sig? Inte har jag kramat nån karl.

En annan märklig sak är de små svarta prickar som dag efter dag lägger sig på botten av mitt vattenglas. Detta har pågått i nästan en vecka nu. Jag tar ett nytt, rent glas varje dag, fyller det med vatten och ställer det bredvid mig på skrivbordet. Så efter några timmar börjar de elaka svartingarna inta botten på glaset för att, när det är dags för mig att gå hem, totalt ha invaderat mitt vatten. Det ser ut som kaffesump, eller små små kryp. Huamig!

Först prickar i glaset, sen äcklig gaslikande parfym. Vad kommer näst? Flugsvamp i maten? Börjar nästan undra om nån är ute efter att förgifta mig. Nån som är arg för att jag ska sluta, eller nån som är avundsjuk på att jag är så snygg:)
Nä, tror jag läst för mycket Liza Marklund. Fast man kan ju inte låta bli att undra...