All I Ever Wanted

Kelly Clarkson har ända sedan "Since You've Been Gone" och "Because of You" varit en favorit i mitt I-tunesbibliotek. Hennes låtar har gått på repeat en efter en tills jag för ett tag sedan till min egen förvåning faktiskt kände mig lite trött på att höra samma musik dag ut och dag in. Nu till de goda nyheterna. Fick se på ms Clarksons hemsida att hon faktiskt har ett nytt album på G. Singeln är redan släppt, och det är nog bara hata-radio-folket som missat att Kellys life would suck without someone named you. Och jag är benägen att hålla med. My Ipod would definetly suck without this song.

Håller tummarna för fler såna låtar på kommande plattan. Den 17 mars vet vi.

Ps. Dess - you should definetly check this song out. I'm sure you'll love it. Very Pinkish, if you know what I mean:) Hear for yourself!...

Färgregn

Det gråa vädret kombinerat med tomrummet efter allt julpynt fick mig att vilja fylla lägenheten med färg. Fuchsia, grönt och lila blir färgerna för i vår. Självklart kombinerat med krispigt vitt.


A quiet yeay!

Fiskare är ett märkligt släkte. Nu hade de tydligen inte räknat med Vidar för kommande månad ändå. Detta betyder att Husband blir kvar hemma hos Wife. Husband a bit disapointed but also relieved. Wife happily sighs a quiet yeay...

Från lök till blomma

Long time, I know... Den här veckan har varit uppochner, men verkar sluta mer i upp än ner.

I måndags började jag som sagt min praktik på
IndustriForum här i Jönköping. Det hela har gått jättebra, och jag har så smått börjat slussas in i det som under kommande tolv veckor blir mina arbetsuppgifter. Som det ser ut nu så kommer jag att arbeta en del med webben, framtagning av produktblad, annonser och dyl samt följa min handledare i hennes rutiner.

Kommer troligtvis även få möjlighet att gå endel av de ledarskapsutbildningar som företaget anordnar, bland annat en i projektledning, vilket känns jättekul. Folket på IndustriForum är helt fantastiska och otroligt inspirerande med sina kunskaper inom ledarskap och organisationsutveckling. De har också lyckats få mig att känna mig som en i gänget - efter bara fyra dagar!

Mitt lilla kontor har jag pyntat med en blomma, eller rättare sagt flowers to be. (Se de små gröna kvistarna i mitten av bilden..) Det är krokuslökar som jag planerat ta god hand om så att de kan växa och få massor av sprudlande liv under vårens gång. Det hela får bli en symbol för min planerade tillväxt under praktiken - från lök till fullvuxen blomma. Haha, SÅ lamt, jag vet. Men det passade ju så bra;)

Ps. Mobilbild...Håll till godo Ds.

Som Bambi på hal is

Ska strax ge mig iväg på min första praktikdag och jag är riktigt nervös. Det är nu det ska testas om kunskapen verkligen sitter. Helt plötsligt längtar jag till skolans trygga föreläsningssalar. Men det är säkerligen bara tillfälligt. Snart ska väl Bambi lära sig åka skridskor, och då vill hon nog aldrig sluta.

Dagens

  • Kriskommunikationstentan gjord.
  • Julpyntet bortstökat.
  • Exakt en vecka till praktikstart.
  • Dåligt samvete för jag inte kan ställa upp mer på jobbet.
  • Vill ha mars nu, så Vidar kan komma hem från sitt Norgejobb.
  • Isbitar till fingrar.
  • Solabstinens.

Top Floor

Medan jag sitter vid datorn och förbereder inför måndagens tenta så jobbar husband på för fullt uppe på Top Floor. Detta är inte en engångsföreteelse - snarare tvärtom. Under hela hösten och vintern så har han spenderat massvis med timmar där uppe och tro mig, det syns. Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera processen i bilder här på bloggen. Men här kommer iaf en liten aptitretare till det som inom kort kommer vara lägenhetens i särklass finaste rum.


No Grammis. No Top Model. Stuck with the Books...

Eftersom renoveringen på övervåningen nått så långt att det är dags att koppla in elen där uppe så har det blivit tidvis strömlöst i lägenheten. Igår var det hela bottenvåningen, idag är det vardagsrummet. Lite krux med det hela där uppe, men ström vill vi ju ha, så det är bara att jobba på (läs: vänta). Nåväl. På grund av detta har jag suttit i böckerna nästan konstant sen jag kom hem från skolan. Jag hade tänkt bänka mig i soffan för flippande mellan Grammisgalan och Top Model. Men utan ström - not possible. Å andra sidan, vad är väl en svulstig musikgala eller en cat-fight-ig modelltävling jämfört med grupparbete i krishantering. Som en bal på slottet...

Snickar-Vidar

Jag lovade ju att lägga in resultatet av min examinationsuppgift i videoredigeringskursen. Filmen är gjord som ett nyhetsinslag och jag är inte helnöjd... Men, med tanke på att jag använt en vanlig hemmavideokamera och att det är min allra första egenproducerade "film" så tror jag nog ändå jag lyckas få ett godkänt.

Det ska sägas att för er som känner Vidar så vet ni att han är en extremt positiv person. Att vinklingen är så pass negativ är helt och hållet min förtjänst:)

NyårsvakaTjugohundranio - still unwritten


Pink beauty

Den här skönheten fick jag i julklapp av Vidar. Funderade ett tag på att byta till den nya Nano-modellen, men gillar den här designen bättre, och med det ceriserosa fodralet jag hittade är skönheten fulländad. Den lilla makapären har nu också matats med massa skön musik att avnjuta under 2009. It's gonna be a good year!