Tuta och kör!

63536-86

Så var det äääntligen mitt! Tänk, här har man i åtta år (till och från) kämpat för denna lilla plastbit. En till synes obetydlig sådan, men med tanke på ångesten, svetten och tårarna som ligger bakom, en riktig guldklimp. Nu måste väl ändå mina vuxenpoäng nått upp till åtminstone halvvuxenhet :)

Mischa

DSC00086

Så har familjen Vassnes fått tillökning. Små halvätna möss (fejk så klart) pryder golvet, en hörna av köket har inretts med små skålar och en liten klätterställning. Dammet som flyger i luften i solens sken blir till fiender, och inte ens på natten är man säker undan den lilla vildingens angrepp. Mischa har kommit hem!!

Mattes lilla älskling är en 16 veckors skogskattunge som sprider glädje och katthår i lägenheten:) Det blir till att städa lite oftare, men vad gör det? Världens gullligaste lilla varelse bor i min säng!

Mischa 4ever:)

De första ljuva åren

Så kan då ännu ett levnadsår läggas till handlingarna.

Tycker de kommer oftare nuförtiden, de där årsdagarna. Märkligt. Men, å andra sidan så har jag ett arbete som får mig att känna mig ung. Eller rättare sagt arbetskamrater. Här på kontoret vimlar det nämligen av 60plusare som ideligen påminner mig om att jag faktiskt inte förstår så mycket, bara för att mina årsringar är så få till antalet.

Äsch. Jag vet bättre. Folk säger att man blir visare med åren men ibland när jag ser på de som kallar mig "lilla du" och som levt större delen av sina liv så undrar jag...
I så fall är jag lyckligt ovetandes om min okunskap och blåögdhet. Who cares? Jag är tjugosju, lycklig, glad i att leva och har, om man får tro på vad folk säger, de bästa åren framför mig.

Hurra för årsringarna! Må de bli många.

63536-83