Trist video underbar låt


Torka

Har egentligen ingen anledning. Tror inte det beror på brist på uppslag. Kan inte skylla på tidsbrist. Men jag saknar det  lilla extra. The spark. Den där virvlande överväldigande känslan som bara måste reproduceras. En  process som bara kan fullföras vid tangentbordet. Den är saknad, och jag vet att jag inte själv kan frambringa den. Står hjälplöst handfallen och bara saknar. Längtar och hoppas. Väntar och tror.


Es ist tot

Det var drygt en vecka sedan det hände. Datorn dog. Efter många långa år lämnade vår trostjänare detta jordeliv och kvar fanns bara ett oundvikligt avslöjande av det tunga nätberoende man utvecklat de senaste fem-tio åren. Inga räkningar kan betalas, inga nyheter läsas och inget bloggande göras. Utestängd från det fantastiska informationsflödet.

Turligt nog har jag lyckats utföra de viktigaste ärendena på jobbets dator. Tack vare
Jemima som lånat ut sin laptop kan vi nu också ge oss in i datordjungeln för att söka efter en ny.

Annat som dött är min tyskarädsla. Efter nio år av total isolering någonstans djupt inne i mig har jag nu tvingats plocka fram kvarlevorna av min gymnasietyska - allt tack vare de oändliga tyskbussarna som invaderar hotellet. Lyckligt nog har jag överaskat mig själv med att kunna staka mig fram på min knaggliga tyska. Känner mig faktiskt riktigt inspirerad till att återerövra det som en gång fanns. 

Tot wird wieder leben!