Underbara älskade ETTåring!You're my life's one Miracle, everything I've done that's good
And you break my heart with tenderness, and I confess it's true
I never knew a love like this till you.

When you smile at me, I cry. And to save your life I'd die.
With a romance that is pure heart, you are my dearest part
Whatever it requires, I live for your desires
Forget my own, needs will come before
Who could ever love you more?


"Miracle", Linda Thompson

Full fart framåt!

I år blir det ingen regelrätt årskrönika här på bloggen. Ska istället ta mig tid att ge en liten uppdatering av vad som hänt i Amadeus utveckling den senaste tiden.

Idag tog han återigen ett par steg, från soffbordet fram till pappa. Det har hänt några gånger förut, men att ge upp krypandet verkar han inte vara riktigt intresserad av, så går kan vi nog inte säga att han gör riktigt än.Pratet börjar lossna och man märker att han hela tiden vill vara med och konversera. Första ordet var mamma, och det kom när jag låg bredvid och nattade honom en kväll i början av december. Plötsligt stack ut handen mellan spjälorna mot mig och sa "mamma". Nu för tiden säger han både mamma och pappa ganska ofta, men några fler ord har vi inte uppfattat.

Nåt annat roligt vi märkt under julen är att Amadeus vill vara med och skratta när vi andra gör det, gärna tillgjort, men än dock så hjärtligt och härligt. Härmar är något han roar sig med hela tiden. Hostar när vi gör det och hytter med pekfingret när vi säger ajaj åt något, precis som pappan brukar göra :)

Dansen har också börjat lossna, till mammans glädje;) Ibland kan han trycka på någon av sina ljudleksaker för att sedan sätta sig och studsa lite upp och ner till musiken. Det ser så roligt ut och man kan inte låta bli att dansa med ;)Lampan var det länge sedan han började peka på och att han förstår saker man säger märks nu tydligare och tydligare. Säger man välling så letar han genast efter nappflaskan, om vi ber honom hämta nån speciell leksak så gör han precis det.

För övrigt har han blivit en högljudd liten kille, iaf jämfört med hur han tidigare varit. Det märks nu tydligt att han har en egen vilja, och att den är stark... Orädd är han dock fortfarande, precis som han alltid varit. Kastar sig utför möbler med huvudet före och verkar ganska oberörd av nya främmande miljöer.

Att han blivit liiite mer mammig och pappig när vi är ute bland folk är bara mysigt, och hans kramar med ett litet huvud på axeln och pussar med stor öppen mun njuter vi av hela tiden.Kan inte förstå att ett år redan gått, så mycket som hänt. Med dig, lilla vän. Med mig som mamma och med oss som familj. Varje dag med vår lilla skatt blir bara bättre och bättre. Vi vill fortsätta ta vara på varje stund och njuta av att följa dina upptåg och varje steg av din utveckling, underbara älskade du!

MemoriesJust nu för ett år sedan låg jag på förlossningen med massa värkar. Jag hade ännu inte träffat min lilla prins, en tanke som idag är helt oförståelig. Klockan 03.15 kom han, och ett nytt liv började. Imorgon (i natt) fyller han ett år, och det ska firas med pompa och ståt. Presenterna står uppradade på kontoret, ballongerna ligger i kartongen redo att blåsas upp, och pappan har införskaffat massa smällare och raketer. Fyller man år på nyårsafton så gör man.. ;)

Busy days

Beklagar den dåliga uppdateringen på sistone. De senaste veckorna har varit intensiva och jag sliter för närvarande för fullt för att få klart uppsatsen i tid, vilket innebär att det inte finns mycket tid över till annat. Men jag lovar att återkomma med bilder från julen och annat trevligt vi haft för oss. Be patient ;)

Julkramar från en liten nisse och hans föräldrar!


I mitt huvud

Jag är en känslomänniska. Från topp till tå och så även i huvudet. Den sinnesstämning jag befinner mig i definierar mig i just den stunden. Det jag känner är min verklighet och att se förbi känslorna är för mig extremt svårt. Därför är mitt liv lite av en berg-och-dal-bana. Om än svårt för min omgivning så ändå inte nödvändigtvis negativt. Livet blir i högsta grad spännande och jag är sällan likgiltig.

En följd av dessa många skiftningar kan vara att det tidvis stormar i huvudet. Ibland kan det kännas som ett enda stort trassel i skallen där jag inte vet vilken tråd jag ska dra i först. Kanske är det röran i huvudet som gör att jag helst vill ha ordning runtomkring mig, för att väga upp lite grann :P

Nu ska det sägas att det som rör sig där uppe oftast inte handlar om stora livsavgörande beslut utan mest en massa nothings, små detaljer som jag absolut inte vill bli av med, utan som förgyller mitt liv varje dag.

Kanske är det därför jag är så fäst vid Lorelai i Gilmore Girls. Hon verkar ha det lika rörigt i huvudet som jag...
Detta är del arton i min adventskalender som kommer pågå ända fram till julafton. 
Här hittar du listan med alla teman.

Månen vandrar sin tysta ban

Travelt. Det har varit temat den här veckan. När jag inte har suttit med uppsatsen så har tiden gått åt till att köpa julklappar, julstäda, packa och gå på julavslutningar. Trevliga sysselsättningar, men helst inte alla på samma gång. Nu är vi i alla fall på plats i Norge (slapp fastna på flygplatsen) och planerar att ha en skön avkopplande jul. Jag blir visserligen tvungen att spendera några dagar tillsammans med datorn, men under själva juldagarna ska jag ta ledigt. Uppsatsen börjar ta ordentlig form men det är en hel del kvar och finns alltså minst sagt saker att göra. Jag försöker ha siktet inställt på den sista januari då den slutgiltiga versionen ska vara inlämnad och klar för betygssättning. Då ska det firas.Men det är mycket som ska njutas innan dess också. Vi har en mysig jul att se fram emot, Amadeus första. Har tagit med videokameran för att dokumentera, också tomteluvan såklart :) Sen när vi kommer hem så är det nästan dags för nyår tillika Amadeus ettårsdag, vilket så klart ska firas ordentligt. Det är så märkligt för ju närmare nyår vi kommer, desto mer verkligt ter sig återupplevandet av allt som skedde förra året vid den här tiden. Jag kan nästan känna lukten av en liten liten färsk Amadeus, känna värmen från hans lilla kropp liggandes på mitt bröst och minnas alla känslor som sprutade den där första tiden. Det var så fantastiskt och så omtumlande på samma gång. Och nu ska han snart bli ett helt år, lilla prinsen. Fantastiskt.Ska återkomma med en liten uppdatering på hans utveckling, det var länge sen sist. Inte minst är det roligt för mig själv att kunna gå tillbaks och läsa. Men nu ska jag krypa till kojs. Drog precis ner rullgardinen här och kunde inte låta bli att öppna fönstret och andas in lite havsluft. Det är kolmörkt utanför, det enda ljus som finns är det som månen reflekterar i havet. Snön ligger vit på marken och det är stjärnklart. Fridfullt. Önskar jag kunde fånga det hela på bild, men det är för mörkt för det. Ni får helt enkelt ta mitt ord.

Månen vandrar sin tysta ban,
snön lyser vit på fur och gran, snön lyser vit på taken. Endast tomten är vaken.

En person jag skulle vilja träffa

Här förväntas jag nog svara typ Barack Obama, Nelson Mandela eller kanske kungen. Men den person jag skulle vilja träffa är inte någon som spelar i maktens korridorer, inte någon som gjort nåt extraordinärt eller som står på stora scener runtom i världen. Den här personen verkar bara vara en otroligt skön människa, en sån där som lever livet fullt ut, som kan bjuda på sig själv och som inte tar saker och ting på allt för stort allvar. En bra mamma, kärleksfull maka och nybliven business woman som är expert på att kläcka ur sig fantastiska bevingade ord. Som detta:

”Jag valde den här klänningen för att den är som jag; tight här uppe och lite flimsig här nere. Så’n är jag.”


Kan ni gissa vem det är?


Detta är del sjutton i min adventskalender som kommer pågå ända fram till julafton. 
Här hittar du listan med alla teman.

Jag ångrar...

...att jag åt den där sista biten av muffinsen som fick mig att må illa...


Bild: Tasteline.com


Detta är del sexton i min adventskalender som kommer pågå ända fram till julafton. 
Här hittar du listan med alla teman.

Mina drömmar

Jag säger det igen - jag är lyckligt lottad. Jag har ett liv och en vardag som jag trivs i, är omgiven av människor som tycker om mig och befinner mig på en plats i livet där jag känner att jag kan leva idag. De drömmar jag har just nu handlar därför inte så mycket om saker och ting runtomkring, utan mer om personlig utveckling. Det finns alltid saker man vill bli bättre på och vägen dit är en spännande resa att göra. Det jag önskar just nu är precis detta, att nå mina mål i arbetet med mig själv och att kunna njuta av resan på vägen dit.


Detta är del femton i min adventskalender som kommer pågå ända fram till julafton. 
Här hittar du listan med alla teman.


På mitt nattduksbord


En Bibel, en godnattsage-bok och en drös med avkopplande läsning i form av tidningar. Just nu Klick, Metro Student, Mama, en korsordstidning och Residence. Gillar valmöjligheter ;) Romanerna får vänta tills uppsatsen är inlämnad.

Detta är del elva i min adventskalender som kommer pågå ända fram till julafton. 
Här hittar du listan med alla teman.

Snälla tomten...


Bilder: Nelly.com

Har fått dille på päls. Fusk såklart. Denna kappa från Filippa K skulle jag gärna hitta under granen.

TraceAnswers

Smäm: Vilken är din favoritfilm?
Kanske låter märkligt men jag har faktiskt ingen specifik favoritfilm. Men generellt kan jag säga att jag gillar filmer som får mig att må bra. Eftersom jag totalt försvinner in i den värld där filmen utspelar sig gäller det att den världen har goda effekter på mig, annars kan jag gå och må dåligt av filmen i flera dagar...

Smäm: Vilken är din favoritserie?
Om jag inte har någon favoritfilm så har jag iaf en överlägsen favoritserie och det är Gilmore Girls. Tyvärr är serien nedlagd, men jag har boxen hemma med alla sju säsonger och den har jag gått igenom tre gånger. Rappa repliker, underbara karaktärer och lagom mycket intriger, allt paketerat i en charmig miljö där det allvarliga blir mindre viktigt och detaljerna utgör själva livet. Precis som jag vill att min värld ska vara ;)


Bild: Warner Bros

Elin: Är det några fler barn på gång?
Nop. Inte i nuläget. Vi vill ha ordentligt med tid till Amadeus och hinna njuta av honom innan vi skaffar nummer två.

Amadeus: xzBV UOL.,90KIKLI,,,,,,,I.?
Ja sötis, mamma älskar dig, men jag tänker ändå inte avslöja vad som ligger under granen...

DEC: Ja, vi undrar om ni tänker stanna i Huskvarna? Vi tycker nog att det vore roligt om ni flyttade tillbaka till U-sala så A och Carl kan leka oftare. Annars kanske Söderköping é ett alternativ? =)
Nä, Uppsala är nog ett avslutat kapitel för vår del. Trivs bra här i Kaxis så här vill vi leva och bo. Även om Söderköping lät lite lockande...;)Anonym: Vad har du lärt dig om Kissie so far? Kan inte vara den roligaste uppgiften att följa henne en hel vecka :)

Sanningen är den att jag följt henne i mer än en vecka - över en månad. Och kortfattat, det jag lärt mig är att hon gör allt för pengar, och att hon och Alexandra, som står bakom karaktären Kissie, nog inte är så olika som de utger sig för att vara.


Anonym:
Vad är din favoritsysselsättning?
Dansa måste jag nog svara. Kom precis hem från ett Mi Fiesta-pass på gymet. Finns inget som gör mig så glad som att dansa. Ändå händer det på tok för sällan. Får se till att ändra på det.

AskTrace

Bakom dagens lucka döljer sig en frågestund. Haha, vet inte om det här var riktigt genomtänkt. Kanske blir jag hon-som-hade-frågestund-men-inte-fick-några-frågor. Nåväl, det bjuder jag på i så fall :) Vi gör i alla fall ett försök. Jag lovar att svara på allt (tror jag). Bring it on!


Detta är del fjorton i min adventskalender som kommer pågå ända fram till julafton. 
Här hittar du listan med alla teman.

Den här veckan...

...kommer jag (tyvärr) att leva till stor del i Kissies värld. Min uppsats handlar om bloggidentitet och på detta är Kissie nog det bästa exemplet just nu. Ni som inte vet vem Kissie är - never mind. Vill inte ens länka till henne. Jag visste nästan inget om henne innan uppsatsen och jag ska försöka glömma henne så snart den är över ;)


Detta är del tretton i min adventskalender som kommer pågå ända fram till julafton. 
Här hittar du listan med alla teman.

En vän som betyder mycket för mig

Jag är lyckligt lottad. Jag har många vänner som betyder mycket för mig. Vissa har jag känt under längre tid, andra är relativt nya. En riktig vän för mig är någon man kan prata om allt med, eller bara sitta tyst tillsammans med. Någon som lyssnar när det behövs, och ger goda råd där de är på plats. Någon som känner mina brister men tycker om mig ändå. Någon som förstår, och som kan acceptera även utan att förstå. En av mina sådana vänner fyller idag 31, och jag vill med detta uppmärkssamma henne lite extra. Rani, this is for you.


Jag och Rani lärde känna varandra i Uppsala, för snart tio år sedan. Därefter har vi följts åt genom åren, ibland med mer tät kontakt, ibland lite på avstånd. Men vi har alltid hittat tillbaks till varann, och det finns alltid en speciell koppling där. Rani och jag är väldigt lika. Och ibland kan det vara skönt att ha en likasinnad bredvid som förstår och kan hjälpa till att reda ut trasslet i huvudet. Våra stunder tillsammans ger alltid så mycket och samtalen med henne får mig ofta att inse nya saker om mig själv. Att Rani även inspirerat mig till val av utbildning är inte förvånande - vi har ofta suttit och drömt och pratat framtidsplaner, inte minst karriärsmässiga, då vi även här är väldigt lika.Det sägs att man får färre och färre riktigt nära vänner ju äldre man blir. Jag hoppas att du, vackra människa, ska finnas kvar i mitt liv under lång tid framöver. Tack, gumman för att du finns, och för att du är den du är. Såna som du växer inte på träd. Och grattis igen på din stora dag. Kramen!


Detta är del tolv i min adventskalender som kommer pågå ända fram till julafton. 
Här hittar du listan med alla teman.

On my mind 2010En lite kul tillbakablick på 2010 baserad på mina Facebook-status. Gör din egen
här.

Jag idag


Blus: Zara, Jeans: Dr Denim, Klocka: Regal


Detta är del tio i min adventskalender som kommer pågå ända fram till julafton. Här hittar du listan med alla teman.

Min tro

Min tro betyder väldigt mycket för mig. Den ligger till grund för mina värderingar, påverkar hur jag ser på världen runtomkring och gör mig till den jag är. Jag är kristen. Jesus är den vän som alltid finns med mig, som jag går till när allt känns tungt eller när jag bara vill prata av mig. Den relation jag har med honom finns det ingen som kan ta ifrån mig, den kärlek han ger mig är mer än nån annan kan ge. Han ser mig som den jag är och känner mig bättre än jag känner mig själv. Fastän jag inte kan se honom med mina ögon så är han så verklig och så påtaglig varje dag i mitt liv. He's just something else.♥


Detta är del nio i min adventskalender som kommer pågå ända fram till julafton. Här hittar du listan med alla teman.


Min onsdag


12.00 Efter lite plugg på förmiddagen åker hela familjen på babysim. Lika mysigt som vanligt.


14.00 Jag, Husband och Amadeus fikar med lilla Ruth och hennes mamma.


17.00 Busar med en liten som smajlar upp sig för kameran, och planterar ett par julblommor.


19.00 Nattar och vällingmyser med en trött liten kille.


Detta är del åtta i min adventskalender som kommer pågå ända fram till julafton. Här hittar du listan med alla teman.

Mina all time favoritlåtar

Against all odds - Mariah Carey och Westlife
Min absoluta, ohotade nummer ett. Älskar pianospelet. Älskar arret och rösterna tillsammans. Texten får mig att rysa varje gång, och att jag har en drös minnen till låten gör den inte sämre.

I will Survive - Gloria Gaynor
Partylåten med stort P som man bara inte kan sitta still till. Perfekt när man behöver peppa upp sig eller bara glömma bort en dålig dag.

Your House - Alanis Morisette
Fantastisk text, grym röst och med en känsla som få. Fulländat.


Detta är del sju i min adventskalender som kommer pågå ända fram till julafton. Här hittar du listan med alla teman.

Ett ögonblick


Liten med första kindtanden på väg, tuggar frenetiskt på allt han hittar. Sööt!


Detta är del sex i min adventskalender som kommer pågå ända fram till julafton.
Här hittar du listan med alla teman.

Vad är kärlek?

Efter att ha skrivit säkert ett tiotal texter, fulla av klyschor och med ord som jag inte fullt ut kan stå för, väljer jag att helt enkelt stå över denna dagens kalenderlucka. Eftersom det är min blogg så sätter jag reglerna :P

Kärlek är för mig i nuläget helt enkelt för stort och komplext för att ens försöka beskriva med ord. Det innefattar så många delar av mitt liv att jag skulle kunna ägna spaltmeter åt en sådan utläggning.

Kanske återkommer jag någon gång till ämnet, men i så fall med en väl genomtänkt och bra sammanfattad tankekedja.

Men skicka lite kärlek till er alla läsare kan jag iaf kosta på mig att göra :)
Detta är del fem i min adventskalender som kommer pågå ända fram till julafton.
Här hittar du listan med alla teman.Det här åt jag igår


08.20 En kopp julte och pepparkaka


09.20 Mannagrynsgröt, smörgås, mjölk och ägg 13.30 Rester från fredagens taco


18.30 Åkte på 30-års kalas och åt smörgåstårta.


22.30 Ett glas julmust och en skål ostbågar.        Under dagen Smågodis lite då och dåDetta är del fyra i min adventskalender som kommer pågå ända fram till julafton.
Här hittar du listan med alla teman.

I min handväska


1. Plånbok. Full av massa gamla kvitton. Måste rensas.
2. Kamera. You never know when a photospot comes up.
3. Torgvantar. För skolans kalla grupprum.
4. En flaska vatten. Finns alltid med, men används allt för sällan.
5. Mobilen som snart ska bytas ut.
6. Handcreme. Jag är allergisk mot torra händer.
7. Ipod. Just nu fulladdad med julmusik. För tillfället utan lurar.
8. Kalender från egenalmanacka.se. Note to self: beställ en ny!
9. Glasögon, används bara framför datorn, men är då ett absolut måste.
10. Nåt att tugga på. Lakrits.
11. Mitt lilla viktiga-saker-etui med bl.a. alvedon och världens bästa Lypsyl - Nuvea.


Detta är del tre i min adventskalender som kommer pågå ända fram till julafton.
Här hittar du listan med alla teman.

Det största som hänt migDet största jag varit med om är tveklöst det som hände nyårsafton 2009, dagen på Amadeus föddes. Egentligen är det inte bara förlossningsdagen, utan processen av att bli mamma som varit och är den största förändring jag varit med om. Den tid som gått från att jag chockad stod och stirrade på det positiva graviditetstestet till idag, då blöjbyten, matningar och sovrutiner går av bara farten, har för mig inneburit enorm och otroligt omvälvande förvandling. En helt ny roll har, steg för steg, vuxit fram i mig - rollen av att vara mamma.

Under de senaste veckorna har minnena från den här tiden förra året duggat tätt. Jag minns hur stor och klumpig jag kände mig, hur jag funderade på hur livet skulle bli, hur orolig jag var inför förlossningen, men också vilken enorm förväntan jag ständigt levde med. Egentligen är det nog först nu som jag haft tid, ork, eller kanske vilja att gå igenom förlossningen i huvudet, att fundera över vad som egentligen hände, hur overkligt allt kändes, och hur lättad jag var när smärtan var över. Antar att jag varit så uppe i mammablivandet att allt annat fått stå på paus.

Sanningen är den att hur mycket som än hänt och hur naturligt det än känns att idag kalla mig mamma så är jag inte färdig. Kanske man aldrig blir det, vad vet jag. Men jag har ännu inte riktigt hittat tillbaks till mig själv, har svårt att veta vad jag ska köpa för kläder, funderar mycket över vem jag är och vad jag egentligen vill med livet. Att bli mamma har för mig påverkat allt, precis allt i livet. Men det har varit, och är, en fantastisk process. När jag sitter med min lilla kille i knät och han lägger huvudet mot mitt bröst så blir alla frågor på något sätt besvarade. Jag är komplett. Jag är mamma. Och det är underbart. Alldeles fantastiskt underbart.Detta är del två i min adventskalender som kommer pågå ända fram till julafton.
Här hittar du listan med alla teman.

Who I am


Envis
är det första ord jag kommer på. Enormt enivs. Positivt för att komma någonstans i livet. Negativt när man kör över sig själv för att nå dit man vill.

Penna och papper har ersatts av först skrivmaskin sedan dator, men skrivandet har varit konstant så länge jag kan minnas. Finns inget så befriande som att ge kreativiteten fritt spelrum genom att knacka tangenter. På pennans tid gick det för långsamt att skriva - tack vare datorerna kan numera nedpräntandet matcha tankeflödets framfart.

Indien är ett land som ligger mig varmt om hjärtat. Har varit där tre längre perioder och även studerat språket Hindi på plats uppe i Himalayabergen.

Mitt motto var under många år "A winner never quits, a quitter never wins". Men detta i kombination med ovan nämnda envishet körde in mig i väggen. Numera försöker jag leva efter parollen "Lev idag".


Min vardag
just nu består av att slutföra min C-uppsats, sista steget fram till min fil.kand. i Medie- och kommunikationsvetenskap. Kvällarna ägnas åt dans på gymet, mys med min goa snart ettåriga son och hemmafix av vårt hus tillsammans med min fantastiska norrbagge till make.

Mitt bloggnamn kommer från smeknamnet T-race som en vän myntade under högstadieåren. Namnet kopplar för mig samman dåtid, nutid och en bright framtid.


Detta är del ett i min adventskalender som kommer pågå ända fram till julafton.
Här hittar du listan med alla teman.

Min adventskalender

Minns ni de där "Mina vänner-böckerna" man bar med sig överallt när man var liten? Var och en av kompisarna fick ett uppslag i boken där de kunde fylla i ögonfärg, stjärntecken, vem de ville ha chans på och vem de beundrade.

Jag tänkte låta dagarna fram till jul bli mitt uppslag, där jag ger er en större inblick i vem jag är. Inspirationen har jag hämtat från en mängd bloggar som knåpat ihop sina egna listor.

Jag skulle väldigt gärna läsa om era tankar kring de teman jag här presenterar. Så om ni bestämmer er för att göra ett liknande upplägg på er blogg - let me know. Skulle vara så kul att lära känna er lite bättre - inte minst er som jag aldrig ens träffat IRL. Här kommer mina teman. Eftersom jag ligger lite efter så kommer både tema ett två och tre att dyka upp under dagen, så håll utkik.

1 Dec – Presentation av mig själv
2 Dec – Det största som hänt mig
3 Dec - I min handväska
4 Dec – Det här åt jag i dag
5 Dec – Vad är kärlek?
6 Dec – Ett ögonblick
7 Dec – Mina all time favoritlåtar
8 Dec – Min dag
9 Dec – Min tro
10 Dec – Det här hade jag på mig i dag
11 Dec - På mitt nattduksbord
12 Dec – En vän som betyder mycket för mig
13 Dec – Den här veckan
14 Dec – Ställ en fråga till mig
15 Dec – Mina drömmar
16 Dec – Detta ångrar jag
17 Dec – En person jag skulle vilja träffa     
18 Dec – I mitt huvud                                       
19 Dec - Hemligt tema
20 Dec – Det här upprör mig
21 Dec – Det här får mig att må bättre
22 Dec – Mina rädslor
23 Dec – Favoritbloggar med beskrivning
24 Dec – Mitt julkort

Liten kladdig pepparkaka


Kindtänder redan?

Gääsp. Tidig morgon. Vidar tog nattpasset och jag morgonen. Lilla prinsen vill inte längre sova om nätterna. I natt var han vaken tre gånger och han hade svårt att somna om varje gång. Vi börjar fundera på om det är fler tänder på G. Kan det vara det? Han har ju redan fått de åtta första och jag trodde inte att "kindtänderna" skulle komma än på ett tag. Någon som har erfarenhet? Han har inte feber eller så, bara svårt att sova och drar sig själv av och till i örat.
Får väl prova med alvedon kommande natt och se om det hjälper.


Första luckan...Idag öppnade Amadeus första luckan strumpan i den adventskalender som mamman knåpat ihop med barnstrumpor i olika storlekar, små träsiffror från hobbyaffären, rött band och miniklädnypor. Gissa om han blev glad när det poppade upp en liten giraff ur första strumpan. Det enda problemet var att få honom att förstå att det är en strumpa per dag som gäller, inte alla strumpor på en dag :)

Inspiration hämtad från
Martha Stewart.