Dimman

Vill börja med att tacka alla för era hälsningar och gratulationer. Det som hänt är verkligen värt att fira och vi är två mycket stolta föräldrar som nu kommit hem från BB. Vår lilla son är utan tvekan det finaste som hänt och vi älskar honom redan obeskrivligt mycket.

Dagarna som gått sedan miraklet kom till världen har varit en enda stor dimma med amning nästan konstant och där sömnen varit i stort sett obefintlig. Tror inte jag sovit mer än max tre timmar i sträck sedan natten till tisdag - hur länge sen det var har jag ingen aning om. Känner nästan som att lustgasruset fortfarande sitter i och att vi lever i en egen liten bubbla där världen utanför bara påminner sig i form av korta samtal med nära och kära.

Förlossningen var en pärs, men med facit i hand så finns det inget tvivel om att det var värt varenda liten sekund av smärta och ovisshet. Får återkomma mer om detta senare, jag vet att det finns folk som vill höra alla detaljer om det dryga dygn som föregick den lilla prinsens födelse. Men just nu ligger fokus på att lära känna varje liten grimas, varje ljud och och hela den person som är vår lilla välskapta son. Detta verkar innebära en uppochnedvänd värld i form av obefintlig dygnsrytm, känslor som sprutar åt alla håll och en enorm bearbetningsprocess. Men framför allt lycka. Stor, obeskrivlig lycka!



Kommentarer
Postat av: Pappa/Morfar

Det är så gott att läsa det du skriver. Förstår att det är en omtumlande men fantastisk erfarenhet som ni varit och är med om. Vi står med i förbön och stor kärlek till er alla tre. Hoppas du får lite mer sömntid när ni snart kommit in i en ny rytm. Stora kramar från Morfar & Mormor

Postat av: Moster

Väldigt fint skrivet, sis. Ett stort grattis än en gång och jag hoppas att allting ska gå jättebra. Älskar er!

2010-01-02 @ 15:40:44
URL: http://miaj.blogg.se/
Postat av: morbro

Härligt..:)

2010-01-02 @ 15:56:20
Postat av: D

Det låter som det ska Tess. Förstår att det är omtumlande...det omfattar nog allt det där obeskrivliga som jag/vi inte kunde sätta ord på innan. Men nu är varje minut av närhet, kärlek och beundran så viktig OCH härlig. Vi ser också fram emot att se er lilla pojk! D, E & N

2010-01-02 @ 16:04:36
Postat av: Marcus

Vilken fin liten kille. Ser fram emot att träffa hela familjen. Vila så gott det går och njut av lillen.

Kramar från Molly och Selma med föräldrar.

2010-01-02 @ 18:43:16
Postat av: C

Vad fantastiskt! Hoppas ni kommer till ro hemma med alla rutiner nu och bara njuuuter av denna första tid! :-) Kul att få läsa om förlossningen sen också..



Kram!

2010-01-02 @ 18:56:53
URL: http://cblog.blogg.se/
Postat av: Frida

Du kan verkligen sätta ord på hur det är. Som D säger är det så svårt att beskriva. Den där dimman lägger sig snart :) Det är så underbart att få lära känna sin lilla nya guldklimp. vi längtar efter att få träffa er och lille prinsen. kram kram

2010-01-03 @ 12:17:40
Postat av: Mim

Jag älskar att läsa när du skriver... underbart Tess att höra om det senaste miraklet! Och så fin han är. Kram till er alla tre!

2010-01-03 @ 16:14:10
Postat av: Rani

Vilken lycka att ta del av allt du beskriver. Det är så stort, sannerligen ett mirakel. Han är bedårande. Stor kram till dig och dina prinsar!

2010-01-03 @ 18:51:01
Postat av: Hanna G

Wow vilket underverk! Grattis!

2010-01-03 @ 21:55:03
URL: http://gripandegaddar.blogspot.com/
Postat av: susanna

Vackraste lilla Pyret! Vad vackert du skriver Thess! Det är otroligt omvälvande. Ta din tid och bearbeta lite i taget. Det är ingen brådska att berätta för oss, vi finns kvar här. Visst är det otroligt att det är en ny liten människa? Och alla egna miner och de där outgrundligt djupa och klara ögonen som betraktar en! bara var i det som är. Han kommer nog att ändra sina vanor tio tusen gånger de närmsta dagarna. Det enda man vet är att det ändrar sig hela tiden. Ibland är det skönt att veta ;)



STORA kramar till er alla tre! och all styrka ni behöver! "som din dag så skall din kraft och vara"

2010-01-04 @ 22:12:23
URL: http://zutankar.blogspot.com/
Postat av: C

Tack snälla! Det känns verkligen så sjukt spännande!!!



Hoppas allt går bra med pojken och att ni njuuter!!! :D

2010-01-05 @ 13:44:10
URL: http://cblog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback