Nya vägar

Nu är det klart och jag behöver inte längre hålla tyst!! Efter en process på ett par månader är det nu klart att jag kommer hoppa av min utbildning för att börja jobba. Det hela blev klart igår, och jag är nog den som är mest förvånad över att ha fattat ett sådant beslut. Jag har under det senaste halvåret funderat mycket på min utbildning och har i och med praktiken känt att den inte ger mig det jag från början trott. När jag så för några månader sedan började dra i en tråd, hade jag aldrig trott att det faktiskt skulle leda till det jobberbjudande som nu är ett faktum och som jag bara inte kan tacka nej till... *iiiih* Jag får i nuläget inte avslöja så mycket, men det rör sig en dröm som jag länge haft. Det hela kommer att involvera en flytt och en rejäl omställning på många olika sätt. Gah, det är svårt att inte säga för mycket...

Nåväl, i glädjen över allt detta nya kan jag ändå inte låta bli att känna lite vemod över att helt plötsligt lämna det trygga och på många sätt bekväma plugglivet. För att inte tala om alla goa vänner jag samlat på mig under de två åren här i Jönet. Jag hoppas och tror att vi ändå kommer lyckas hålla kontakten trots att jag och Vidar ger oss av på nya vägar. Sedan har vi faktiskt några månader kvar innan det bär av, så vi får ta vara på den sista tiden i sköna Jönet.

Ps. Jag sa ju det. Att jag skulle få jobb. ;) För dig som inte kan hålla dig, läs mer
här.

Kommentarer
Postat av: Louise

Oj så spännande. Du får berätta mer när du kan. Grattis!

Postat av: D & E

Ha ha ha!

2009-04-01 @ 23:32:31
Postat av: ÖPPET HUS

Nu hänger jag inte med alls! var aprilskämtet "att du skulle fått ett jobb" eller "att den som inte kan hålla sig kan läsa på här"? Dvs, drev du om hela grejen eller bara om den delen att man kunde få sig en hint om ditt nya jobb? either way,you fooled me!

2009-04-02 @ 00:42:58
URL: http://oppethus.blogg.se/
Postat av: T

HAHA, hela grejen var ett (dåligt) aprilskämt;)

2009-04-02 @ 07:16:23
URL: http://trace.blogg.se/
Postat av: ÖPPET HUS

Puh! =)

2009-04-02 @ 09:33:02
URL: http://oppethus.blogg.se/
Postat av: Louise

Usch, jag blev lurad. Inte lätt när man bor så långt borta (tar jag till mitt försvar). =)

2009-04-02 @ 09:53:26
URL: http://liloo.blogg.se/
Postat av: Jemima

tjena, du skrämdemig rejält!

2009-04-02 @ 13:09:03
URL: http://miaj.blogg.se/
Postat av: Peder Teglund

Oj vad du skrämde mig. Jag kunde inte fatta att det skulle vara sant när jag läste det. Men tack för att det var ett skämt.

Pappa

2009-04-02 @ 13:10:27
Postat av: DT

Du skulle typ lagt till något i stil med att du o vidar ska gå separata väger i livet eller nåt men då hade jag absolut inte trott på dig :)

2009-04-02 @ 14:50:38
URL: http://justanotherday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback