10 år idag!!
Ja, jag vet att den har funnits längre än så. Det sägs att den härstammar från 1920-talet, och blev populär när tillgången på ingedienser ökade efter första världskriget.
Men, idag firar vi för 10:e gången Kanelbullens egen dag. Hemma hos oss blir det bullkalas, så den som har vägarna förbi Huskvarna är välkommen in. Jag har hittat ett fantastiskt recept hos Kryddburken. Värt att testa!!
Frossa loss nu, och glöm inte att bullar utan mjölk är som sommar utan sol.
Over and out.
Men, idag firar vi för 10:e gången Kanelbullens egen dag. Hemma hos oss blir det bullkalas, så den som har vägarna förbi Huskvarna är välkommen in. Jag har hittat ett fantastiskt recept hos Kryddburken. Värt att testa!!
Frossa loss nu, och glöm inte att bullar utan mjölk är som sommar utan sol.
Over and out.
Kommentarer
Postat av: Jemima
oh, vad gott! :)
håller med, nybakta bullar ska man dricka mjölk till, och ingenting annat. :)
Postat av: Peder Teglund
Ja visst vore det gott. men det är förbjudet område för mig. Men låt dig väl smaka , du som får.
Pappa Peder
Postat av: D
Mums, vad gott! Nybakade bullar....
Trackback