The Dream

Tänk om Martin Luther King vetat att USA, 40 år efter hans död, skulle ha en afroamerikansk president... Snacka om uppfylld dröm. Oavsett vad man anser om Obamas politik så är hans valseger en historisk milstolpe i det så länge rasdiskriminerande USA. Man kan inte annat än gratulera till ett stort steg framåt. Huruvida Obama kommer att kunna uppfylla de skyhöga förväntningar som nu vilar på hans axlar återstår att se.

Måste också ge en dänga åt Filip och Fredrik, vars "valvaka" i natt utartade till någon slags idolupphöjande av Obama, vilket borde tituleras ren propaganda-TV. Och, ja, jag vet att Kanal 5 inte står under public service krav på opartiskhet och saklighet. Men det skulle inte skada med en rejäl uppdatering vad gäller de pressetiska reglerna som faktiskt säger att massmediernas roll i samhället kräver korrekt och allsidig nyhetsförmedling, något som i detta sammanhang, åtminstone från min plats i soffan, lyste med sin frånvaro...

Kommentarer
Postat av: David

Hehe ja verkligen. Dom var i alla fall tydliga med att deras program var inriktat på att obama var den rätta kandidaten. Ibland så vill ju andra kanaler verka opartiska medan många av inslagen är från vänster.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback