Ett dygn i Hjo
Var som sagt iväg i Hjo med jobbet på lite kombinerad sommarhappening och strategimöte. Bodde på Hotel Bellevue där vi i stort sett var de enda gästerna.
När vi checkat in på hotellet var det direkt dags att svira om till kockkläder för att visa våra färdigheter i köket.
Jag, Karin och Frida
Frida och Ulf fixar BBQ-sås
Micke och Johan
Bosse och Marie
Bengt, Jonas och Lena
Karin instrueras av mästerkocken Peter.
Kvällens förrätt - mumsig Bruschetta
Huvudrätten blev en hel buffé med grillat kött, såser och potatissallader.
Dessert i form av grillat ananasspätt med smält choklad och vaniljglass.
Efter middagen hoppade vi i badrockarna och tog båten till en flytbastu ute på Vättern.
En perfekt avslutning på en mycket trevlig dag.
När vi checkat in på hotellet var det direkt dags att svira om till kockkläder för att visa våra färdigheter i köket.
Jag, Karin och Frida
Frida och Ulf fixar BBQ-sås
Micke och Johan
Bosse och Marie
Bengt, Jonas och Lena
Karin instrueras av mästerkocken Peter.
Kvällens förrätt - mumsig Bruschetta
Huvudrätten blev en hel buffé med grillat kött, såser och potatissallader.
Dessert i form av grillat ananasspätt med smält choklad och vaniljglass.
Efter middagen hoppade vi i badrockarna och tog båten till en flytbastu ute på Vättern.
En perfekt avslutning på en mycket trevlig dag.
Kommentarer
Postat av: smäm
Såg väldigt trevligt ut :)
Postat av: Augustifamiljen
Hjo är ju jättevackert! Sådär litet och pittoreskt, och så vättern på det :)
Svar:
Trace
Trackback