MamaDeus i storstan


I måndags packade jag och Amadeus in oss själva och en hel drös med väskor i bilen för avfärd mot huvudstaden och besök hos kompisarna Lydia och Eddie.


Det var vår första långa bilresa ensamma och självklart stannade vi för flera mysiga lekpauser på vägen. Även om Amadeus var så duktig och lekte med böcker, tittade på bilar och smaskade på muta i sin stol i bilen, så var det nog skönt att få springa av sig emellanåt.


Väl framme i Stockholm busade Deus och Eddie friskt, och Amadeus fick massor av kramar av den nya kompisen, ibland uppskattade, ibland inte ;)


Är man i Stockholm så måste man passa på att hälsa på djuren på Skansen. Amadeus hade en lång konversation med kossorna, och Eddie trampade omkring och hittade stora pinnar och annat skoj.


Tur att barnen oftast är villiga att vara med på bild, och till och med, som här, posa för kameran.


Lydia och kidsen i sina vagnar och mamman med en liten kille som inte har tid att sitta still.


Vi hann också med en tripp till Uppsala för att hälsa på söta kusinerna Selma och Molly. Fick med oss en vattenkoppsmitta på köpet, så då vet vi vad som väntar om sisådär tre veckor :P


På vägen hem gjorde vi ett mysigt stopp hos gammelfarmor, som Amadeus aldrig förut träffat. Verkade som om de fann varandra direkt.


Mitt lilla hjärta. Det var så mysigt att vara på resande fot med dig. Du är en riktig solstråle som aldrig har långt till ett leende och som sprider så mycket glädje runtomkring dig. Jag är så glad att du är den du är, att jag får vara din fasta punkt i tillvaron, följa varje steg i din utveckling och vara nära dig varje dag. Älskar dig mest av allt!

Kommentarer
Postat av: Maria - med bebis i magen ☆

så härliga foton :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback