Grafiskt tryck till Amadeus rum



Amadeus rum är ju som sagt färdigt vad gäller de stora ingreppen. Det återstår dock en hel del piffande, och i jakt på något att sätta på väggen, hittade jag en sajt med en massa citat från Astrid Lindgrens böcker.

Föll pladask för ovan uttalande från en visst litet småländskt busfrö. Så jag knåpade ihop detta grafiska tryck, som nu bara ska skrivas ut och ramas in. Sedan hamnar det på väggen ovanför Amadeus säng. Och där får det hänga. I alla fall tills han lär sig läsa...

Kommentarer
Postat av: Smäm

Fint!

Postat av: Majsan & Mollan

Ringen du gillade är från Edblad

http://www.edbladco.com/se/



Önskar dig o familjen en mysig helg.

//Majsan

2011-08-18 @ 21:37:54
URL: http://prinssesanpaarten.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Vilken rolig idé! Det tar några år innan han lär sig läsa, så ett tag får det väl sitta där iaf ;)



Sv: Jahaaaa, jag är ju 19 så då vet jag ju att det är på väg! Nä eller hur, man "ska" ju vara smal liksom och är man det så får man inte klaga verkar det som, eller så är det bara konstigt... Jag som gärna skulle vilja ha former, men yes, bara några år då hihi :D

2011-08-18 @ 22:12:01
URL: http://lovisadreyer.blogg.se/
Postat av: Frida

Ja, det är inte kul med distans, speciellt iinte när man bott ihop innan, men förhoppningsvis kommer han hem snart igen annars flyttar jag dit :) grattis till 6 årig bröllopsdag, va härligt!



Haha, ja det var minsann verkligen roligt! Det är min pappa du haft då :) alltid kul när man hittar såna här förbindelser, dom få gånger det händer hehe.

2011-08-18 @ 23:11:57
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Postat av: Helena

haha tack söta. Kunde du inte ha skickat din kommentar tidigare. Var ju i din affären igår som jag köpt dom djuren i :) Mairo heter butiken o ligger i Ronneby. om du vill så kan jag kolla efter såna nästa gång jag besöker den.



Hihi nej jag jobbar inte inom nåt grafiskt. Sitter som support på ett stort välkänt företag men däremot älskar jag att fota o pyssla i photoshop o hoppas på kunna starta något eget inom det i framtiden :)

Lägger till dig på bloglovin så jag inte missar några inlägg

kram till dig

2011-08-19 @ 08:39:58
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback