Sommar på hög nivå

Lördag morgon. Utanför fönstret ligger havet spegelblankt och gnistrar i solens sken. Tror minsann vi packade med oss solen och tog den med hit till Norge. Fram till igår har det mest varit regn och ruskigt kallt här, och vad jag förstår är det även liknande väder som gäller hemma just nu. Det gäller att vara på rätt plats i rätt tid :)



Flygturen i torsdags gick över all förväntan. Amadeus uppträdde som vanligt exemplariskt och sa knappt ett ljud varken vid start eller landning. Skönt att veta att flygningen fungerar med tanke på eventuella längre utlandsresor framöver.

Gårdagen spenderades mestadels i svärföräldrarnas båt ute på havet. Vi tog en tur in till Bergen, spatserade runt en stund på fisketorget där fisk, frukt och souvenirstånden trängdes med turister från diverse ställen runtom i världen. Köpte med oss lite jordgubbar och annat gott som vi mumsade på under dagen.




Lillprinsen verkade gilla att åka båt, vågorna vaggade till och med honom till sömns, och medan han snoozade nere hos farmor och farfar inne i båten, passade mamman och pappan på att lapa lite sol uppe på flybridgen.



När vi kom hem var det läggdags för lillen. Vi vuxna åt räkor och njöt av sommarkvällen innan det var dags att krypa till kojs. Vilken fantastisk dag i solen!



Kommentarer
Postat av: Jemima

vilken härlig dag ni verkar ha haft! ja här är det regn, men idag passar det faktiskt tycker jag. sitta i en bil med sol utenför är inte alltid så kul. det är mysigare med regn :) pussa Amadeus från moster och hälsa alla andra!

Postat av: Hanna

Åh vilka härliga bilder!!!Mysigt ni har, Norge är vackert!

2010-07-25 @ 20:18:08
URL: http://gripandegaddar.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback