Amadeus-dagen

Idag har vi firat att Amadeus inofficiella namnsdag. Tyvärr har han inte fått plats i den ordinarie almanackan, men svenskanamn.se har ändå valt att göra den 3 juli till Amadeus-dagen. Eftersom denna infaller är på tisdag i år, så valde vi att fira lite idag istället. 
 
Vi var och köpte en studsmatta igår, som Husband byggde upp när lillen krypit till kojs. Gissa om han blev överraskad imorse?!
 
Först var det visst lite läskigt, så han ville hålla mamma i handen, men det dröjde inte många sekunder innan han flög omkring som en liten studsboll på mattan.
 
På eftermiddagen firade vi med glassfyllda muffins.
 
...och några småpresenter. Lyckan i ögonen när han ser att det är en bil i paketet. Oslagbar!
 
Underbara unge, vi älskar dig bara mer och mer för varje dag. Du ger oss så mycket glädje och kärlek och fyller våra liv med värme. Den största lyckan i livet är att få vara dina föräldrar

Kommentarer
Postat av: Mima

Grattis Deus!!! Puss

2012-07-02 @ 11:37:49
Postat av: smäm

Han ser jättelycklig ut över studsmattan. Sötnosen! :)

Postat av: Anonym

Men åh nu var det såå länge sen jag tittade in här. Fina Amadeus! Förstår lyckan över studsmattan! De är bra grejer det där, extremt fult i trädgården (tycker jag) men det är verkligen en rolig lekplats och bra träning för både balans och små ben =)Grattis i efterskott Amadeus!

2012-07-10 @ 17:54:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback