Utan lukt, tack!

Förberedelserna för Pyrets ankomst pågår som ni säkert förstår för fullt. Just nu är det blöjhink vi är på jakt efter. Eftersom blöjbytet kommer att skötas på kontoret är det av största vikt att lukten hålls inkapslad. Vad jag förstår är Korbell och Sangenic de bästa luktfria hinkarna som finns på marknaden. Vet också att vissa använder Vipp, och det är ju ingen tvekan om att den är snyggast, men hur funkar det med lukten?

Min fråga är alltså - vilken ska man satsa på? Någon som provat och vet? Kanske har andra bra tips?



Kommentarer
Postat av: smäm

jag har en svart vippkopia i mitt kök. har visserligen inte blöjor i den, men har aldrig luktat matrester i köket iaf :)

Postat av: Anonym

Från några som har provat 2 modeller.

Det är hugget som styckat. Sangenic fungerade bra men även den luktar efter ett tag. När lukt sätter sig i plast så är det kört. Det går inte att få bort.

Just nu har vi vipp. Den håller tätt men luktar när man öppnar den. Lycka till i valet. M

2009-11-06 @ 20:44:29
Postat av: Kristina Dinges

Hej! Roligt att hitta din blogg! Kul att ni ska få bebis! Vi hade en sån sangenic men tyckte inte den var bra, luktade superilla i alla fall, så vi slängde den! Köpte aldrig ngn annan utan lika bra att bära ut bjöjan på en gng!



Kul med huset också förresten! Lycka till med allt!

Stor kram Kristina Dinges (hedman)

2009-11-13 @ 21:17:28
Postat av: T

Heej Kristina! Vad kul att höra från dig! Och tack för tipset (eller icke-tipset;) ) Hoppas allt är bra med dig och din familj! Kram

2009-11-14 @ 10:09:45
URL: http://trace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback