In the neon lights

Efter några dagars ös med uppackning, tvätt och hastigt inköp av nytt kylskåp (vårt hade gått sönder när vi var borta - fullt med grönt mögel...) så tror jag nog att jag har någorlunda ordning på det mesta igen. Posten ligger sorterad i högar, den kommande tidens föreläsningar är införda i almenackan och mjölken kan återigen avnjutas kall som sig bör. Då har turen äntligen kommit till sorterandet av bilder från resan.

Tänkte börja med de första dagarna då jag och Vidar drog iväg på Roadtrip till Las Vegas. Det är nog ingen riktig tidsordning bland bilderna, men det får ni stå ut med:)



















En riktig upplevelse var det att se det enorma och omtalade Vegas. Tror vi gick åtta timmar i sträck första dagen, det var knappt att benen bar hem när det var dags, men det var det värt:) Min favorit av det vi hann se och uppleva i Vegas måste nog ändå bli Bellagios vattenshow. Riktigt mäktigt!

Eftersom varken jag eller Vidar är några gamblers så blev det inte jättemycket casino. Några tryck på 'banditen' på olika ställen var allt det blev, storvinsten lämnade vi åt de mer lyckosamma:) Vi kom fram till att Vegas var en nog så imponerande stad, men att det inte riktigt var något för oss. Det är en upplevelse att ha varit där, men efter ett par dagar var vi ganska så nöjda och gav oss vidare av mot Grand Canyon, Arizona. Mer om det en annan dag...

Kommentarer
Postat av: D

Det ser lika flådigt och bling-bling-aktigt ut som på TV. Vilken upplevelse trots allt! Jag gillar bilden när du pillar Bush i näsan! /D

2008-04-01 @ 22:59:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback