På begäran ;)

Det var en gång en tjej som inte haft körkort mer än ett knappt år när hon satte sig i bilen för att köra mot Landvetter för resa till det stora landet i väst. Hennes reskompanjon skulle möta upp direkt på flygplatsen, och för att den stackars bilen skulle slippa stå på en tråkig långtidsparkering så åkte mor och syster med för att ta bilen tillbaks till trygga trakter. Tjejen sätter sig i bilen, tar på säkerhetsbältet och trampar på gasen. Mor bredvid och syster bakom.

Mobilen indikerar att ett meddelande väntar. Tjejen ber modern läsa meddelandet, då hon mycket väl känner sina svagheter bakom ratten. Av någon anledning hamnar ändå mobilen tillslut i tjejens hand och all uppmärkssamhet likaså. Mor ropar "Hjälp", syster är tyst av chocken. Tjejen tittar upp - bilen på väg in i buskarna. Tjejen styr tillbaks ut på vägen och anser sig ha klarat situationen ganska bra. Mor tycker vi ska stanna och kolla så bilen inte gjorde sig illa. Men tjejen har allt under kontroll. Ingen fara, det gick bra.

Väl framme vid resans mål möter ressällskapet upp. Han tittar förvånat på tjejen och frågar var den högra framlyktan tagit vägen. Den, och halva kofångaren... Öhh, oups! Puppy eyes. Sorry... Tjejen och ressällskapet försvinner med sina väskor. Bilen körs tillbaks till trygga trakter där de förlorade delarna återfinns och plåstras ihop. Slutet gott, allting gott.


Kommentarer
Postat av: SMÄM

haha..! tur det slutade gott.

Postat av: Jemima

Ja, det var allt en upplevelse. ;P

2008-06-13 @ 11:12:46
URL: http://miaj.blogg.se/
Postat av: D

Jag skrattade så tårarna rann när jag skulle återberätta detta för N. Förlåt Tess, men det var verkligen en solskenshistoria trots att bilen tog stryk. N sa bara: "Stackars Vidar".

Tusen TACK för att du bjöd på denna story. I love it! (Absolut inget illa menat!!!) /D

2008-06-13 @ 17:53:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback