Sommarfest på dagis


Utlovade ju lite bilder från onsdagens sommarfest med Amadeus dagis. Tanken var att barnen skulle uppträda och därför klä ut sig till lite olika djur. Lillprinsen fick uppdrag att vara hare och oj vad det var kul! Jag trixade ihop ett par öron (som inte alls ville stå upp när det väl var dags) och en liten svans, klädde honom i grått och målade nos och morrhår. Kanske inte så hare-likt men Deus var helt lyrisk över att mamma faktiskt målade honom i ansiktet.


Själva uppträdandet gick sådär, de flesta av barnen grät eller skrek och ville inte alls vara med. Amadeus, däremot, skötte sig galant. Skuttade glatt omkring med sin lilla svans, visade stolt upp sin ansiktsmålning, och knackade på tomtens port i "huset vid skogens slut".


Kolla in den söta lilla harsvansen ;)


Amadeus höll hårt i sin favvofröken, aka "Ammao" Gun under hela uppträdandet.


...men mamma är nog ändå alltid bäst :)


När vi kom hem och sminket skulle bort var det en liten som inte alls var med på noterna. Så jag lovade att måla honom nästa dag igen. Gissa om han kom ihåg detta?! Han hade knappt vaknat innan han flög upp ur sängen, sprang in i sitt rum och hämtade en krita. "Mamma ita". Det var bara att plocka fram kajalen igen ;)

Tyvärr överskuggades hela festen och även dagarna därefter av ett tungt besked vi fått på dagis. Men nu ska detta vara ett glatt inlägg, så den historien spar jag till nästa gång...

Kommentarer
Postat av: smäm

Sötaste haren ever!

Postat av: DT

Jättesöt :)

2012-06-04 @ 23:27:52
Postat av: mormor

Sååå gullig liten hare! Det är mormors gullunge det!

2012-06-05 @ 12:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback