Nu finns uppsatsen online



På fredag tar jag examen. Officiellt. Egentligen blev jag ju färdig med utbildningen redan i januari, då C-uppsatsen lämnades in. Jag har fått frågor om uppsatsen finns tillgänglig på DiVA, och nu, äntligen ska det hela vara i hamn. Så, om ni är intresserade av bloggidentitet i allmänhet och den fiktiva karaktären Kissie i synnerhet, kan ni fördjupa er mer i ämnet här. Själv ska jag njuta av att snart ha mitt efterlängtade examensbevis i handen.

Kommentarer
Postat av: DT

Intressant material som sagt jag hade ju en lärare i psykologi som på fullt allvar hävdade att det inte fanns någonting sådant som roller när jag gick på LOKG.



Han fick sluta väldigt fort inte pga det utan mer pga att han ville riva läroboken i småbitar för han tyckte det var för mycket lögner i den :)



2011-06-06 @ 04:18:45
Postat av: Camilla

Grattis till din examen! Vad skönt att vara klar, eller hur? Ditt examensbevis borde du kunna ha i handen redan nu eftersom du beställer det själv på hemsidan :)



Kram

2011-06-07 @ 13:21:34
Postat av: T

Camilla: Tack. Ja, jag vet att examensbeviset ska beställas. Ska bara få ändan ur vagnen och ge mig in i blankettdjungeln... ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback