Tvåmånaderskontroll

Igår var vi hos läkaren på tvåmånaderskontroll av lillprinsen. Farbror doktorn (som visade sig vara en kvinna) lyste med lampa i ögonen, vred i höfterna, tittade i öronen och petade på diverse obekväma ställen. Men Amadeus bara log och jollrade. Glad, som vanligt. Trots förkylning och för lite sömn. På vågen fick både mamman och barnmorskan en mindre chock. Lilla Deus som från början fick för lite mat, har nu sprängt alla kurvor och väger redan över sex kilo!Såå skönt. Han är så duktig, lilla hjärtat. Och det kan inte nekas att det är lite mysigt med de där babyvecken som dyker upp lite här och var i takt med viktökningen:)  Nu kan vi lägga av med ersättning, iaf fram till nästa tillväxtperiod ;)

Kommentarer
Postat av: Miaj

skönt att han växer. lilla going!

Postat av: D

6 kilo kärlek! Vad härligt Tess att han gått upp så mycket. Klart att bebisveck är mysigt! Ammar du lite fortfarande mao?

2010-03-05 @ 18:21:29
Postat av: T

D: Ja, jag la faktiskt aldrig av med amningen. Beslöt mig för att ge det ännu en chans, och det gick vägen. Ingen är nog gladare över det än jag!

2010-03-05 @ 21:43:31
URL: http://trace.blogg.se/
Postat av: D

Skam den som ger sig, så härligt! Och ändå lite skönt att veta att flaskan funkar och att det finns som ett alternativ när man kanske behöver lite egen tid eller bara en sovmorgon (när pappa kan gå upp och fixa frukosten =) Längtar tills vi kan ses! Kram D

2010-03-06 @ 18:38:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback