Cirkus i Kaxis!

En liten prins är hård i maGen - en kissekatt måR dåligt av värmen - prinsen får kAtrinplommonpure - kissekatten spyr och spyr och spyr - prinsen levererar fyra fulla blöjor på två timmar - kissekaTten kvicknar till och går ut - prInsen ska dricka vatten och blöter ner hela sig - kiSsekatten kommer inspringande i vardagsrUmmet med en annan kisse efter sig - husse schasar iväg deN objudna kissen - mamman duschar prinsen - kissekatten kissar på golvet av räDsla för den andra kissEn - matte gåR för att torka upp - pappan tar över prinsens kvällsbestyr - matte Hittar en mus pÅ golvet i halLen - matte springer på tå in tilL pappan - mamman och pappaN byts av Igen - husse plockar upp musen - matte städar hallgolvet, mammaN lägger prinsen, husse stänGer alla dörrar.

Nu sover prinsen och kissekatten svalkar sig i källaren. Mamman och pappan, aka matte och husse sitter i soffan och andas ut. En sak är iaf säker - någon cirkus behöver vi inte betala för, för en sådan har vi hemma ;)

Kommentarer
Postat av: mor

oj, vad jag skrattade... Men det var säkert inte så kul när allt detta hände. Minns du mössen på Villagatan? Usch. Några möss har inte gästat oss här, men en mindre arme´av arten myra. Ja,ja. Det är mycket med det jordiska. Kramar mor

2010-07-04 @ 22:14:20
Postat av: MIAJ

haha. klockrent med orden som blir !

Postat av: Therese

stackars små då! Hoppas ni fick sova gott! Här blev det sjusovning för min del.... tack för fin kommentar! Jag kommer tilbaka med :) Vi reste med Viggo till USA då han var ett år det var inte några problem alls och han sov mycket och inte nån jet-lag alls. Vi åker nog dit igen nästa år.

2010-07-05 @ 11:03:24
URL: http://theperfectwife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback