Nappremiär

Här ligger lilla klimpen och sussar till melodifestivalen. För första gången med nappen i munnen. Kan man bli sötare?!




Kommentarer
Postat av: Miaj

lilla gubben! nej, sötare kan man inte bli! gos!

Postat av: mams

Nej. Det går inte att bli sötare! Nu ses vi snart gullungen. Puss på dig från mormor.

2010-02-13 @ 22:51:53
Postat av: Hanna

Hej igen!

ja, alla tjatar om att amningen är bäst, visst klart att det är så eftersom Gud skapat det så. Men kollar man statistik så är faktiskt barn som ammas mer sjuka. Mina barn har haft lite ont i magen emellanåt, men det finns jättebra flaskor som tar bort luftbubblor som man kan köpa för de små. Abbe är ofta lite småkrasslig men han är lite känsligare plus att han har dagis, så det är nog mycket det. Min barnmorska tyckte att jag skulle ge ersättning då jag själv vantrivdes med att amma plus att Jonna hade kolik å med Abbe hade jag så ont och var så stressad. Min mamma och mormor reagerade på det att de lät mig ge ersättning så lätt, innan hade man ju inget alternativ. Men jag tycker att det fungerat jättebra! Är en mycket mer harmonisk mamma då barnet får i sig bra mat, man kan mäta och se och jag känner mig glad!

Hoppas det löser sig för dig! Du ska inte ha dåligt samvete för att du ej ammar! Jag får se när vi väl skaffar en 3:a så kanske jag ska ge amningen en chans, men det är ej säkert att jag har ordentligt med mjölk på kvällar efter 1½ månad, me Jonna va det så plus hennes kvälls kolik.

Kram

2010-02-14 @ 13:57:03
URL: http://gripandegaddar.blogspot.com/
Postat av: D

Så mysigt det ser ut...inte för att JAG blir nappsugen, men jag är så otroligt tacksam för att Carl tar napp (och flaska). Elise vägrade första tre månaderna och det är så skönt när man kan ge dem ngt som stillar det där suget.

2010-02-14 @ 16:10:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback