I win!

Idag bestämde jag mig för att trotsa foglossningarna och ge mig ut på en (för mig) lång promenix i det fina vädret. Tänk vad man njuter av vardagliga småsaker som en liten tur i det fria på ett helt annat sätt när man tvingas dra ner frekvensen till max ett par gånger per vecka. Så här glad blir m2b av sol, höst och frisk luft. Sen får bäcken och höfter säga vad de vill.


Kommentarer
Postat av: smäm

snygging!

Postat av: David T

Solen skiner i Jönköping va härligt :)

2009-09-30 @ 02:45:06
URL: http://justanotherday.blogg.se/
Postat av: susanna

Jag hade också känningar av foglossning under graviditeten, men det kom och gick olika veckor. nån enstaka gång gjorde det så ont så att jag skrek. jag tyckte att det hjälpte att gå en promenad varje dag. kortare om jag hade mycket ont och längre om jag mådde hyfsat bra. Prova dig fram! i slutet hjälpte det även med ett foglossningsbälte, mest för att hålla ihop :)

2009-09-30 @ 11:12:05
URL: http://zutankar.blogspot.com/
Postat av: D & E

Snygg mössa. Jag har också införskaffat mig en ny inför hösten och vinterns kyla. Skulle behöva ngt varmt till magen också, kan inte stänga ngn av mina jackor nu. Det är lite kyligt på mornarna må jag säga.

Beklagar foglossningarna!

2009-09-30 @ 22:11:08
Postat av: Cecilia

Ja, jag har börjat känna av foglossningen ganska mycket nu.. Inte roligt men det är som det är, nu gäller det väl bara att försöka ta till sig av alla råd och tips - samt försöka komma på egna knep att klara av vardagen på ett bra sätt:)

2009-10-01 @ 09:39:10
URL: http://ceciliasdrommar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback