Projekt tjejkväll


Det har varit tyst från mig ett tag. Projektet i skolan tar mycket av krafterna och kreativiteten så det har tyvärr inte blivit mycket över till bloggande. Vi är alltså just nu inne i ett åtta veckors projektarbete i skolan. Jag och mina kompanjoner har valt att arrangera en tjejkväll på uppdrag av Studentkåren. Syftet är att belysa frågan om de många överfall som skett i Jönköping den senaste tiden, och själva eventet kommer att hållas på studenternas eget uteställe Akademien den 14 maj, alltså nästa torsdag. Det blir föreläsare från polisen och moderatkvinnorna samt möjlighet att prova på självförsvarstekniken krav maga.


Responsen har varit stor både från studenter och inte minst sponsorer. Igår blev klart att MacHuset här i Jönköping ställer upp och sponsrar med en Ipod 8 Gb. Jättekul! Tack vare moderatkvinnorna kommer vi kunna sälja överfallslarm för bara 15 kr/st, och vi kommer även att lotta ut en hel massa goodie bags!


Projektet har varit jättekul so far och det mesta har flytit på oväntat bra. Igår var Jönköping.nu och intervjuade oss och
resultatet visades i tidningen idag. Artikeln är inte ens i närheten av välskriven och bilden måste vara den absolut sämsta av alla de 40-50 bilder som togs, men publicitet fick vi iaf:)

Nu hoppas vi bara att det ska skramla till i inboxen på [email protected] där man kan anmäla sig. Har du vägarna förbi Jönköping är du varmt välkommen. Akademien 14/5 kl. 18.00. Fritt inträde!

Kommentarer
Postat av: smäm

kul att folk hakar på projektet. viktigt ämne!

Postat av: D

Vilken bra grej! Gott initiativ. Vi vill INTE känna oss rädda på gatorna i vårt land och vi vill ha ett förändrat och tryggt Sverige!

2009-05-07 @ 21:45:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback