Fokus

Under förra kursen fick vi i uppgift att göra en informationsbroschyr som på något sätt ska syfta till att förbättra den interna kommunikationen på ett företag. Vår grupp skapade ett fiktivt företag vid namn Combo AB - ett stort företag som tillverkar elbilar, och vi inriktade oss på företagets informationsavdelning som målgrupp. Vi valde sedan att fokusera på "den lilla människan", dvs att alla i organisationen ska få synas och känna sig sedda.

Vi tror att om människor får vara delaktiga i organisationen - inte bara vad gäller sina egna arbetsuppgifter, utan också i större aktiviteter och beslut så leder detta till ökat engagemang och motivation på arbetet. Detta kommer i sin tur kommer leda till nöjda medarbetare som är stolta över sitt jobb och talar väl om företaget vilket i förlängningen kommer att ge bättre lönsamhet.

Något förenklat, ska sägas. Men jag tror inte ni är intresserade av att höra en längre utläggning i ämnet:) Nedan presenteras iaf vår broschyr med de olika tipsen till Combo AB:s olika interna kommunikationskanaler. Det gröna valde vi med tanke på företagets starka miljöfokus. Keep in mind - vi är inga hejjare på photoshop... ;)



Kommentarer
Postat av: SMÄM

ser ju ut att ha gått riktigt bra med photoshop trots allt :) det är svårt som sjutton att hantera text i ps. nästa gång får ni prova indesign, går mycket lättare när man ska göra broschyrer.

Postat av: T.

S - Tack för tipset. InDesign, ja - so I heard. Ska lära oss grunderna i kommande kurs så får man väl försöka staka sig fram där oxå:) Inga användarvänliga program direkt, de där.

2008-10-28 @ 07:01:55
URL: http://trace.blogg.se/
Postat av: SMÄM

har man suttit i dem för länge är word rena PINAN. kan inte förstå hur folk kan jobba i det. är ju faktiskt riktigt svårt ;)

2008-10-28 @ 20:50:06
URL: http://smam.blogg.se/
Postat av: Rani

vilket fint infoblad, kanske kan få gå på en liten minikurs hos dig hur man hanterar Adobe....

2008-10-30 @ 14:58:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback